Türkiye'nin önde gelen el dezenfektanı Prosteriel
ensonhaber.com

Avrupa standartlarına %85 uygun olan dezenfektan, Covid-19 dahil diğer salgın hastalıklara ve mikroplara karşı koruma sağlamaktadır. Son bir yıldır Covid-19 virüsü hayatımızın her alanını etkilemeye devam ettiğinden hijyen, maske ve mesafe gibi üç temel kurala dikkat etmemiz gerekiyor.İnsanlar hijyeni sağlamak için dezenfektan gibi ürünleri yaygın olarak kullanmaya başladı. Evde, ofiste, hastanede ve aklınıza gelebilecek her yerde hijyen kurallarına dikkat ettiğimiz bu dönemde sağlığımıza olumlu etki edecek bir dezenfekte ürünü olan Prosteriel geliştirildi.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Patentli bir ürün olan Prosteriel'in kullanım kolaylığı ve kartuş işletim sistemi sayesinde dolum işlemlerine gerek kalmadan ürettiğimiz kapı kolu ile her yerde kullanılabilen bir üründür. Prosteriel, sağ ve sol kapılarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Rahat kullanımı sayesinde kapıyı açarken elinize akan Prosteriel dezenfektanla her saniye koruma altında olursunuz.Ürünümüzü takmak için eski kapı kolunuzu Prosteriel ile değiştirmeniz yeterlidir. Avrupa standartlarına %85 uygun olan dezenfektan Covid-19 dahil olmak üzere diğer salgın hastalıklardan da korunmanızı sağlar.

HASTANELER VE TEDAVİ MERKEZLERİ

Hepimizin bildiği gibi hastaneler bakterilerin ve mikropların en çok bulunduğu alanlardandır.Herhangi bir bulaşıcı mikrobu,virüsü taşıyan hastalar tedavi için hastaneye geldiğinde birçok yüzeye temas etmektedir. Hastane duvarlarında her ne kadar dezenfektan dahi bulunsa da yeterli olmayacaktır.Temas ettiğiniz kapı kolundan otomatik olarak elinize akan bir dezenfektan ekstra bir çaba göstermeden steril ortamın sürdürülebilmesi anlamına gelir. Hasta olmamasına rağmen sadece hastanede bulunmuş, sadece bir odaya ziyarete gitmiş veya hastanenin tuvaletini kullanmış birinin bile hastalık kapma oranı çok yüksektir. Prosteriel, bu durumu engellemek adına hastanelerde yaygın bir şekilde kullanılması beklenilen bir üründür.

BÜRO VE OFİS

İngiltere’de bilim insanlarının yaptığı bir araştırmaya göre, ofis ortamlarındaki çağımızın vazgeçilmez teknolojisi olan bilgisayarların, tabletlerin klozetten bile 400 kat daha fazla kirli ve bakteri barındırdığı ortaya çıkmıştır. Bir klavyede ortalama 7.500 civarı bakteri olduğu saptanmıştır. Sadece bir klavyede bile 7.500 bakteri barınan bir ortamda sıklıkla temizlik yapılsa dahi milyonlarca bakteri bulunacaktır. Ofis kapı kollarından eline bulaştığını bildiğiniz steril ürün sayesinde daha hijyenik bir ortamda gönül rahatlığı ile çalışabileceksiniz.

Türkiye'nin önde gelen el dezenfektanı Prosteriel

EV ORTAMI

Covid-19 pandemisiyle ev hijyenine verdiğimiz önem de epey artmış bulunmakta.- Prosteriel sadece ortak alan ürünü değil,evlerinizde de tercih edebileceğiniz bir üründür. Özellikle evinizde bebek, evcil hayvan, çocuklarınız varsa veya aile üyelerinin bazı rahatsızlıkları mevcutsa mutlaka tercih edilmelidir. Örneğin vücut direnci düşük olan insanların sağlıklı diğer insanlara oranla hastalık kapma ihtimali daha yüksektir. Sağlıklı bireylere göre hastalıkları daha uzun ve ağır şekillerde seyreder.Bu nedenle hayatımızın en büyük parçası olan evlerimizde de kendimiz, ailemiz ve evcil dostlarımız için hijyenimize ekstra dikkat etmemiz gerekmektedir.

“ORİNOCO ŞİRKETİ BU DEZENFEKTANI ÖNERİYOR”

Aynı zamanda ürünümüzün satış firması olan Orinoco şirketi kurucusu ünlü iş adamı Volkan Kantaş, Prosteriel’den olumlu dönüşler aldıklarını, yüksek sipariş sayılarıyla Prosteriel’in Türkiye’de her yerde göreceğimiz bir ürün olduğunu ve yurt dışına da satışlara başlamayı planladıklarını belirtti