Maltepe'de minik Oğuzhan'a Emniyet tarafından doğum günü sürprizi yapıldı
DHA

Maltepe'de, polisleri çok seven Oğuzhan Balaşirin'in 6'ıncı yaş gününde polis ekipleri kendisine sürpriz doğum günü partisi hazırladı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla yapılan organizasyonda, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konvoy eşliğinde Balaşirin'in yaşadığı evin önüne geldi.

Doğum gününü emniyet müdürü olarak geçirecek olan küçük Oğuzhan, makam aracına bindi ve sirenler eşliğinde polis merkezinin yolunu tuttu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÜNİFORMASI GİYDİ

Polis ekipleri, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gelen, emniyet müdürü elbisesi giyen çocuğu tekmil vererek karşıladı.

Oğuzhan, pastasının mumlarını üfledikten sonra sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Mesajında, koronavirüsün bir an önce bitmesini ve herkesin aşı olması gerektiğini söyledi.

Maltepe'de minik Oğuzhan'a Emniyet tarafından doğum günü sürprizi yapıldı VİDEO

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -1

"GÜZEL BİR ANI OLDU BİZİM İÇİN"

Oğuzhan Balaşirin'in babası Mete Balaşirin, "Oğlumuz bir yaşından beri polislere ilgi duymakta, sürekli bir sempati duymakta. Biz de doğum gününde böyle bir şey düşündük. İstanbul Emniyet Müdürümüz Zafer Aktaş'a mail yoluyla ulaştık. Sağ olsun bizim ricamızı kırmadı. Maltepe emniyetiyle temasa geçerek oğlumuza güzel bir doğum günü sürprizi yaptı. Biz de mutlu olduk, o da sevindi. Güzel bir anı oldu bizim için." dedi.

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -3

"ÇARŞIYA HER GİTTİĞİMİZDE KARAKOLA MUTLAKA UĞRUYORUZ"

Anne Ebru Balaşirin ise, "Oğlum pandemi dönemindeki koşullardan yeterince sıkılan çocuklardan birisi. O yüzden o da artık pandeminin bitmesini ve normal hayatımıza dönmemizi çok istediği için böyle bir içerikte bulundu. Evde daha çok polis arabalarımızla oynuyoruz. Evde kardeşiyle birlikte polisçilik oynayarak geçiriyor zamanlarını. Polis olmayı çok seviyor ve karakola gitmeyi özellikle çok seviyoruz. Çarşıya her gittiğimizde karakola mutlaka uğruyoruz." diye konuştu.

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -5

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -6

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -7

Maltepe'de 6'ncı yaş gününde Oğuzhan'a polisten doğum günü sürprizi -8

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)