Ebrar Karakurt kimdir? Filenin Sultanları Ebrar Karakurt'un hayatı ve kariyeri..
ensonhaber.com

A Milli Voleybol Takımı'nın en başarılı isimlerinden biri olan Ebrar Karakurt, olimpiyatlardaki performansıyla da göz dolduruyor.

Henüz 21 yaşında olan Ebrar Karakurt'un, kulüp bazında bir Türkiye şampiyonluğu bir de dünya şampiyonluğu bulunuyor.

Kız arkadaşıyla çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Çıkan haberlerin ardından Filenin Sultanları'nın gözdesi Karakurt'un kaç yaşında ve kim olduğu merak konusu oldu. Peki Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? İşte başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt hakkında merak edilenler...

FİLENİN SULTANLARI EBRAR KARAKURT KİMDİR?

17 Ocak 2000 tarihinde istanbulda doğan Ebrar Karakurt, baba tarafından aslen Balıkesirlidir. İsmail Karakurt'un kızı olan Karakurt, voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başlamıştır.

VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan 2000 doğumlu smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı bulmuştur.

U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi olmuştur.

1.94 cm boyundan olan Karakurt, 2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselmiştir. Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ile Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır.

Ebrar Karakurt kimdir? Filenin Sultanları Ebrar Karakurt'un hayatı ve kariyeri..

Ebrar Karakurt kimdir? Filenin Sultanları Ebrar Karakurt'un hayatı ve kariyeri..