iOS 14.3 güncellemesiyle iPhone'larda kablosuz şarj sorunu ortaya çıktı
ensonhaber.com

Apple'ın 22 Haziran'da düzenlediği geliştiriciler konferansında tanıtılan iOS 14, geçtiğimiz aylarda desteklenen iPhone modelleri için yayınlanmıştı.

Ancak yeni güncellemenin ilk sürümü, her zaman olduğu gibi bazı sorunları da beraberinde getirdi. Şirket, daha sonra birkaç güncelleme ile bu sorunları gidermişti.

iOS 14.3 KABLOSUZ ŞARJ SORUNU

Apple, geçtiğimiz haftalarda ise iOS 14.3 güncelemesini yayınlayarak hem bazı sorunları gidermiş hem de iPhone'lara birkaç yenilik getirmişti. Ancak güncellemeyi indiren bazı kullanıcılarda bu sefer de kablosuz şarj sorunu ortaya çıktı.

ÜÇÜNCÜ TARAF KABLOSUZ ŞARJ CİHAZLARI ÇALIŞMIYOR

Paylaşılan son raporlar, iOS 14.3 güncellemesini alan kullanıcıların kablosuz şarj konusunda bazı problemler yaşadığını gösteriyor. Raporlara göre, yeni güncellemeyle birlikte çok sayıda üçüncü taraf kablosuz şarj cihazı artık iPhone modellerinde çalışmıyor.

ios 14.3

Apple, iOS 14.3 güncelleme notlarında cihazın kablosuz olarak şarj edilememe sorununu giderdiğini söylemişti. Ancak yeni güncelleme ile birçok kablosuz şarj cihazı artık iPhone'ları şarj etmiyor.

Apple'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, şirketin böyle bir adımı bilerek attığı iddiaları gündeme gelmiş durumda.

Öte yandan iOS 14.3 güncellemesi ile giderilen hatalar şu şekildeydi:

Bazı MMS mesajların alınamaması Bazı Mesajlar bildirimlerinin alınamaması Bir mesaj yaratılırken kişi gruplarında üyelerin görüntülenememesi Bazı videoların Fotoğraflar uygulamasından paylaşıldığında doğru şekilde görünmemesi Uygulama klasörlerinin açılamaması Spotlight arama sonuçlarının çıkmaması ve Spotlight’tan uygulamaların açılamaması Bluetooth’un Ayarlar’da kullanılamaması Aygıtların kablosuz olarak şarj edilmesinin engellenmesi sorunu MagSafe Duo Şarj Aletinin iPhone’unuzu maksimum gücün altında kablosuz olarak şarj etme imkanı WAC protokolünü kullanan kablosuz aksesuarlarda ve çevrebirim aygıtlarında ayarlamanın tamamlanamaması VoiceOver ile Anımsatıcılar’da bir liste eklerken klavyenin kapanması

Instagram: @eshteknoloji

iOS 14.3 güncellemesiyle iPhone'larda kablosuz şarj sorunu ortaya çıktı

iOS 14.3 güncellemesiyle iPhone'larda kablosuz şarj sorunu ortaya çıktı