İnceleme puanlarına göre 2020'nin en iyi 15 Steam oyunu
ensonhaber.com

Koronavirüs nedeniyle milyonlarca insanın evlerine kapanması, bilgisayar ve telefon kullanımını oldukça artırdı. Özellikle salgın döneminde video oyunlarına yönelenlerin sayısında ciddi artışlar yaşandı.

Oyun dünyası için heyecanlı bir seneyi geride bırakırken, Steam'de bu yıl çıkış yapan en iyi 150 oyun, inceleme puanlarına göre sıralandı ve 15 oyun listede yer aldı.

Steam'de 2020'nin en iyilerine baktığımızda ilk sıralarda genellikle bağımsız oyunların yer aldığını görüyoruz.

İşte inceleme puanlarına göre 2020'nin en iyi 15 Steam oyunu:

Hades Factorio Phasmophobia Helltaker Half-Life: Alyx The Henry Stickmin Collection Risk of Rain 2 Deep Rock Galactic Persona 4 Golden Satisfactory Townscaper Ultrakill Senren Banka There is No Game: Wrong Dimension Ori and the Will of the Wisps

hades

2020'de Steam'de kullanıcılar tarafından en çok incelenen oyunlar ise şu şekilde:

Cyberpunk 2077 Fall Guys Ultimate Knockout Phasmophobia Mount and Blade II: Bannerlord Risk of Rain 2 Hades Factorio Apex Legends Doom Eternal Helltaker Sea of Thieves Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Squad Deep Rock Galactic Borderlands 3

Kullanıcılar tarafından en çok inceleme alan oyun ise eleştirilerin odağındaki Cyberpunk 2077 oldu. Oyun her ne kadar en çok incelemeyi alsa da verilen puanlar çok yüksek değil.

Yayınlandıktan sonra hatalarla dolu olduğu ortaya çıkan Cyberpunk 2077, oyuncuların eleştirilerine maruz kalmış ve birçok müşteri oyunu iade etmişti.

Ancak yapımcı CD Projekt Red, yeni yılla birlikte oyundaki hataları en aza indireceğine dair garanti veriyor.

İnceleme puanlarına göre 2020'nin en iyi 15 Steam oyunu

İnceleme puanlarına göre 2020'nin en iyi 15 Steam oyunu