Google, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyor
ensonhaber.com

Google'ın çatı şirketi Alphabet'in bünyesinde faaliyet gösteren ve giyilebilir ürünler tasarlayan X laboratuvarı, şimdilerde sıra dışı bir proje üzerinde çalışıyor.

Gelen bilgilere göre şirket, Wolverine adı verilen projeyle insan duyusunu etkileyecek bir çalışmaya imza atacak. Bu çalışma sayesinde, duyma yetisini güçlendirecek bir cihaz üretilecek.

DUYMA YETİSİ ÜST DÜZEYE ÇIKACAK

Yeni sızdırılan bilgilere göre, kulağın içine girecek cihazla duyma duyusunun yeterliliği üst düzeylere çıkacak.

Bu sayede Wolverine kulaklıkla, kalabalık içerisinde birinin sesine odaklanmak mümkün olacak.

Çalışma ekibinin şu anda dış sesleri izole etme aşamasında olduğu belirtildi. Ayrıca Alphabet, Starkey Hearing Technologies" ve "Eargo" gibi benzer alanlarda çalışan şirketlerden bazı çalışanları da bu proje için bünyesine kattı.

Proje ile ilgili önümüzdeki aylarda daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

alphabet wolverine



Google, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyor

Google, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyorGoogle, duyma yetisini artıracak gizli bir proje yürütüyor