Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu
ensonhaber.com

Ubisoft tarafından yayınlanan ünlü oyun serisi Far Cry, serinin altıncı oyunuyla gelecek yıl oyunseverlerle buluşacak.

2021 yılının en çok merak edilen oyunlarından biri olan Far Cry 6, Küba’dan esinlenilen bir adada geçecek ve etkileyici grafik kalitesiyle göz dolduracak.

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için yayınlanacak Far Cry 6, özellikle PS5 ve Xbox Series X gibi yeni nesil güçlü oyun konsollarında harika bir grafik kalitesine sahip olacak.

Far Cry 6'dan Türkçe alt yazılı fragman

FAR CRY 6 ÇIKIŞ TARİHİ

Far Cry 6'nın çıkış tarihi ilk olarak 18 Şubat 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak Ubisoft, daha sonra bu tarihin ertelendiğini söylese de net bir tarih vermemişti.

Microsoft mağazasında yapılan yeni listeme, Far Cry 6'nın  25 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Bu nedenle oyunseverler biraz daha beklemek zorunda kalacak.

farcry

farcry-6

farcry-6

farcry-6

farcry-6

farcry-6

farcry-6

farcry-6

farcry-6

Instagram: @eshteknoloji

Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu

Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli olduFar Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu

Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu