Eski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladım
DHA

Dünya dışı başka bir gezegende yaşam olup olmadığı, yıllardır bilim insanları tarafından merak ediliyor.

Uzaya gönderilen bazı araçlar ise yaşam olup olmadığını öğrenmek için gezegenleri inceliyor.

Yıllardır hem bilim dünyasının hem de insanların kafasını kurcalayan uzaylılarla ilgili ABD'den yeni bir açıklama geldi.

ABD eski Başkanı Bill Clinton döneminde ve 1993-1995 yılları arasında Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü'nü (CIA) yöneten R. James Woolsey, uzaylıların varlığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"UZAYLILARA İNANMAYA BAŞLADIM"

Woolsey uzaylılara inanmadığını ancak, yıllar önce şahit olduğu bir olay sonrası fikrinin tamamen değiştiğini ifade ederek, "Artık inanmaya başladım." dedi.

UFO

Woolsey, bir arkadaşının kullandığı savaş uçağının havada UFO ile karşılaştıktan sonra 12 bin metrede durarak asılı kaldığını anlatarak, "Gördüğüm bu olay uzaylılara olan inancımı tetikledi." dedi.

Woolsey, uzaylılar geldiğinde insanlığın dostça davranmasını ummuduğunu belirtti.

Öte yandan, ocak ayında Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü (CIA), UFO'larla ilgili kamuya açık 2.2 milyon belgeyi indirilebilir bir formatta erişime açtığını duyurmuştu.

Ayrıca ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, UFO'lar üzerinde yapılan çalışmalar ve elde edilen bulguları 6 ayda bir kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı.

Siz de yayınlanan UFO belgelerini indirmek veya incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

The Black Vault UFO doküman arşivi

Eski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladım

Eski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladım

Eski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladım

Eski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladımEski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladımEski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladımEski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladımEski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladımEski CIA direktörü: Uzaylılara inanmaya başladım

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)