Apple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünler
ensonhaber.com

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tedarik sorunları yaşayan Apple, merakla beklenen iPhone 12 serisini geciktirmek zorunda kaldı.

ABD'li şirket, yeni iPhone 12 serisinin tanıtım etkinliğini bu akşam TSİ 20.00'de gerçekleştirecek ve biz de etkinlikle ilgili son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Apple'ın yeni iPhone modelleri ile birlikte birkaç yeni ürün tanıtması bekleniyor. İşte bu akşam karşımıza çıkması beklenen Apple ürünleri:

5G TEKNOLOJİSİ

Apple, 5G konusunda rakiplerinin oldukça gerisinde kalsa da bu akşam tanıtacağı iPhone 12 modellerinde bu teknolojiye yer verecek. Ayrıca katılım davetiyesindeki "Hi, Speed" (Merhaba, Hız) ifadesi de bunun en büyük işareti.

iphone

4 YENİ iPHONE 12 MODELİ

Apple'ın bu akşam 4 yeni iPhone 12 modlei tanıtması bekleniyor. Bu modeller sırasıyla iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olacak.

Yeni gelen bilgilere göre 6,1 inç ekrana sahip iPhone 12, 23 Ekim’de ve 799 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.

6,1 inçlik bir başka telefon olan iPhone 12 Pro ise 999 dolar başlangıç fiyatıyla 23 Ekim’de raflardaki yerini alacak.

5,42 inç ekran boyutuna sahip iPhone 12 mini ise 699 dolar başlangıç fiyatıyla 13 Kasım'da, serinin amiral gemisi telefonu 6,7 inçlik iPhone 12 Pro Max ise 1099 dolar başlangıç fiyatıyla 20 Kasım'da kullanıcılarla buluşacak.

iphone 12

A14 BIONIC İŞLEMCİ

Apple'ın bugüne kadar geliştirdiği en güçlü işlemci olan A14 Bionic, iPhone 12 modellerine güç verecek. Geçtiğimiz günlerde bu işlemciden güç alan yeni iPad Air'ı tanıtan Apple'ın, bu akşam işlemci hakkında daha detaylı bilgi vermesini bekliyoruz.

AIRPODS STUDIO

Apple'ın etkinlikte yeni iPhone modellerinin yanı sıra kablosuz AirPods Studio kulaklıklarını da tanıtması bekleniyor. Bu kulaklıkların Sony ve Bose kulaklıklara rakip olacağı belirtiliyor.

AIRTAG VE AIRPOWER

Etkinlikte ayrıca, anahtar ve çanta gibi eşyaların kolay bulunmasını sağlayacak AirTag'in yanı sıra; iPhone, Apple Watch ve AirPods'u aynı anda şarj edebilen kablosuz şarj matı AirPower'ın da tanıtılabileceği belirtiliyor.

Bu akşam saat 20.00'den itibaren yeni iPhone 12 serisi hakkında tüm bilgiler Ensonhaber'de olacak.

Instagram: @eshteknoloji

Apple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünler

Apple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünler

Apple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünlerApple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünler

Apple'ın bu akşam tanıtacağı teknolojik ürünler