Apple kurucusu Steve Wozniak: iPhone 12 ile 13 arasında ne fark var
ensonhaber.com

1 Nisan 1976'da Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne, Apple'ı kurdu ve marka, Steve Jobs'un garajında üretilen ilk bilgisayar Apple-1 ile sektöre ilk adımını attı.

Günümüze geldiğimizde ise Apple, geçtiğimiz eylül ayında merakla beklenen iPhone 13 serisini tanıtmıştı. Ancak birçok kullanıcıya göre yeni modeller, iPhone 12 ile benzer özellikler taşıyordu.

"FARKI ANLAYAMADIM"

Bu tartışmalara Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak da katıldı. Wozniak, şirketin bu yıl piyasaya sürdüğü iPhone 13'ün tasarımını eleştirerek, "iPhone 13 ile 12 arasındaki farkı anlayamadım." dedi.

STEVBE WOZNİAK

Eylül ayının sonlarında piyasaya sürülen iPhone 13, 12'ye benzer bir görünüme sahip ancak daha uzun pil ömrü, Cinematic modu ve ProRes modunun yanı sıra gelişmiş kamerası ve daha dayanaklı olan camıyla öne çıkıyor.

1985'te Apple ile yollarını ayıran Wozniak, ayrıca Apple Watch'ın yeni sürümündeki iyileştirmelerin önceki versiyonuna kıyasla övgüye değer pek bir şey barındırmadığını da söyledi.

Daha önce Wozniak, 2017 yılında kendisine gönderilen yeni iPhone X modelini de beğenmediğini söyleyip, iPhone 8 cihazını kullanmayı sürdüreceğini belirtmişti.