Mehmet Özhaseki'den asgari ücret açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki, emekliler ve asgari ücretlilerin merak ettiği düzenlemeyle ilgili olarak konuşmasında, "Doğru, enflasyonist bir ortam var. Pandemiden sonraki süreçte böyle bir yere geldik. Önemli olan burada fiyat baskılaması kadar aynı zamanda da insanların alım gücünün artmasıdır." dedi.

"İki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir"

Özhaseki, "Eğer ki alabiliyorsanız o önemli. Alamıyorsanız, gücünüz yetmiyorsa, alım gücünüz yok olmuşsa işte tehlikeli olan bu. O yüzden de enflasyon karşısında sabit gelirliyi, dar gelirliyi ezdirmemek, hakkını savunabilmek, gelirlerini daha artırıcı birtakım tedbirler almak da hükümetin işi. Bu konuda da sırayla yavaş yavaş hepsi geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir. Sabır." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den asgari ücret açıklaması VİDEO

"Z kuşağı vatanım için yaşarım diyor"

Mehmet Özhaseki, 'Z Kuşağı' denilen gençlerin açık ara lider olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüklerini ifade ederek; "Gençlere sorduk, diyoruz ki soruda; 'Siz hayatta ne için mücadele edersiniz, ne için fedakarlık yaparsınız, ne için mücadele edersiniz'? Buradan çıkan sonuçlar 'Ben vatanım için, vatanımın bütünlüğü için, bayrağım için' diyenlerin oranı yüzde 75-80. Bundan daha güzel bir sonuç olabilir mi? Ama gençliğimiz de gayet iyi durumda, biz de çok özel olarak ilgileniyoruz.

"Z kuşağının lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır"

Hatta 'kimi lider olarak görüyorsunuz' diye sorduğumuz zaman açık ara Recep Tayyip Erdoğan var. O yüzden biz kendimizden çok eminiz." dedi.

Mehmet Özhaseki'den asgari ücret açıklaması