Yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi'nin Türkiye fiyatı
ensonhaber.com

Alman otomobil devinin 1993 yılında yollara çıkan ve en fazla satılan Mercedes-Benz olan C-Serisi, yenilenen yüzüyle geçtiğimiz şubat ayında karşımıza çıkmıştı.

1982’den bu yana 10 milyondan fazla satmayı başaran Mercedes-Benz C-Serisi’nin W205 kodlu beşinci nesli, 2014’ten beridir 2.5 milyon müşteriye ulaşmayı başardı.

Yeni nesil S-Serisi'nden bir hayli ilham alan bu model, ülkemizde ilk olarak sedan gövde tipi, tek motor ve tek donanım seçeneği ile göründü.

MERCEDES BENZ C-SERİSİ TÜRKİYE FİYATI

Mercedes-Benz'in internet sitesi üzerinde yeni nesil C-Serisi; C200 Edition 1 AMG adlı donanım paketi, 204 beygir gücündeki 1.5 litrelik turbo benzinli motoru ve 9G Tronic şanzıman ile yer alıyor. Otomobilin başlangıç fiyatı ise 922 bin TL olarak açıklandı.

MERCEDES C SERİSİ

0-100 km/s hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlayan ve azami hızı 241 km/s olarak açıklanan modelde, ekstra 15 kW güç ve 200 Nm tork sağlayan EQ Boost elektrik desteği de mevcut.

MERCEDES BENZ C SERİSİ TASARIM DETAYLARI

Mercedes-Benz'in söylediğine göre, dururken bile hareket hâlinde görünecek şekilde dizayn edilen serideki W206 modeli, markanın yeni modelleri W223 S-Serisi ve makyajlı E-Serisi'ne benzer bir tasarıma sahip.

Predator adı verilen ön yüze kavuşan W206 C-Serisi'nde standart olarak gelen High Performance LED farlar ve üzerinde markanın amblemi tarzında olan süslemeler bulunduran ızgara ile oldukça sportif bir görünüme kavuştu.

Dışarıda karmaşık çizgilerden uzak duran Mercedes-Benz ekibi, kabine de olabildiğince sade dokunuşlar yaptı.

MERCEDES BENZ C SERİSİ

İki ana ekrana sahip olan W206 C-Serisi’nde yeni S-Serisi’nde de gördüğümüz düzene yer verildi.

Yeni direksiyon simidinin ardında yerleştirilen dijital panelin boyutu standart olarak 10,25” boyutunda, ancak ekstra ücret karşılığında sürüşe dair birçok bilgi veren bu LCD ekranı 12,3” boyutuna yükseltebilirsiniz.

Uçakları andıran havalandırma menfezlerinin domine ettiği orta konsolda, kapı panelinde, kol dayama çevresinde, kısacası her yerde kaliteli malzemeler karşımıza çıkıyor.

MERCEDES-BENZ C SERİSİ SEDAN (W206)

MERCEDES-BENZ C SERİSİ SEDAN (W206)

MERCEDES-BENZ C SERİSİ SEDAN (W206)

MERCEDES-BENZ C SERİSİ SEDAN (W206)