Mehmet Özhaseki'den seçim sonrasında ilk açıklama
ensonhaber.com

asd

Yerel seçimlerin ardından Ankara AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, dün yapılanseçim ve sayım işlemlerine ilişkin ilk değerlendirmelerinde bulundu.

Özhaseki "O sandıktan ne çıkıyorsa başımız gözümüz üstüne" ifadesini kullanırken itirazların yapılacağına işaret etti.

HATALARA İTİRAZ EDİLECEK

Özellikle İstanbul'da yaşanan itirazlara da değinen Özhaseki, aynı hatalara Ankara'da da karşılaşıldığını belirtirken itirazların ve inceleme işlemlerin yeniden yapılacğaına, en doğru sonuca ulaşmak için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki "Ankara'da az buz değil epeyce hata var" ifadesini kullanırken, "Açık ara birinci partiyiz" diye konuştu.

Özhaseki: Binlerce sandıkta bariz hatalar var VİDEO

AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİYİZ

Özhaseki "Ankara'da da belki binlerce sandıkta çok net bariz hatalar var, onların düzeltilmesi tek amacımız. İlle de sonuç değişsin diye bir gayretimiz yok, sadece milletin iradesi sandığa nasıl atılmışsa onun da oradan doğru bir şekilde çıkıp tecelli etmesini arzu ediyoruz. Doğrunun peşindeyiz. Sonucun doğru çıkmasını arzu ediyoruz. Ankara'da epeyce hata var. Bunlar sonucu ne kadar etkiler ilerleyen günlerde göreceğiz." dedi.

Özhaseki ayrıca "AK Parti kendi içinde özeleştiri kültürünü çok geliştirmiştir. Bir kere açık ara birinci partiyiz. 16 yıldır seçimlere giriyoruz, girdiğimiz bu yerel seçimlerde de karşıda 4'lü ittifaklar olmasına rağmen birinci partiyiz." ifadelerini kullandı.