Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 29 Ocak Şarkılar Bizi Söyler konukları
ensonhaber.com

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezonunda da izleyicisine keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

34. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında yerini alacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları, izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Her hafta ünlü isimleri ağırlayan ve izleyicisine nostaljik anlar yaşatan programın yeni bölümünde kimler gelecek merak ediliyor.

Peki, izleyiciyi müziğe doyuran Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var? İşte, 29 Ocak 2022 Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları...

29 OCAK 2022 ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production'ın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler, 29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı, izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmaya geliyor.

Her bölüm farklı bir sanatçının şarkılarının konu edinildiği programın bu haftaki bölümünde, Rumeli-Balkan şarkıları söylenecek.

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları; Suzan Kardeş, Arif Şentürk, Rumeli Ekrem, Orkestra Nazmiler, Sami Levi ve Murat Balkan olacak.