Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var? 23 Ekim yeni bölüm konukları
ensonhaber.com

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezonunda da izleyicisine keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

21. bölümüyle yarın akşam Kanal D ekranlarında yerini alacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları, izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Her hafta ünlü isimleri ağırlayan ve izleyicisine nostaljik anlar yaşatan programın yeni bölümünde kimler gelecek merak ediliyor.

Peki, izleyiciyi müziğe doyuran Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var? İşte, 23 Ekim Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları...

23 EKİM ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production'ın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler, 23 Ekim Cumartesi akşamı, izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmaya geliyor.

Her bölüm farklı bir sanatçının şarkılarının konu edinildiği programda bu hafta, Arabesk şarkılar söylenecek. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları Rubato, Melek Mosso, Bilal Sonses ve Özgür Alter oluyor.

Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var? 23 Ekim yeni bölüm konukları