5 Haziran 2022 Pazar reyting sonuçları: Survivor tek başına zirvede
ensonhaber.com

Dün akşam yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

5 Haziran 2022 Pazar akşamı ATV'de Kim Milyoner Olmak İster, Kanal D'de Seversin, Star TV'de Çok Güzel Hareketler 2, Fox TV'de İyilik, TRT 1'de Teşkilat, Show TV'de Hababam Sınıfı ve TV8'de Survivor All Star yapımları yayınlandı.

Günlük olarak yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

Peki 5 Haziran 2022 Pazar reyting sıralamasına göre en çok ne izlendi? Hangi dizi ve yarışma programları birbiriyle kapıştı? İşte 5 Haziran 2022 Pazar reyting sonuçları...

5 Haziran 2022 Pazar reyting sonuçları açıklandı

5 Haziran 2022 Pazar günü yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Survivor All Star”, 2. sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada Show TV’de yayınlanan Türk Sinema filmi “Hababam Sınıfı” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Survivor All Star”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” 3.sırada Türk Sinema filmi “Hababam Sınıfı” yer aldı.

5 Haziran 2022 Pazar reyting sonuçları: Survivor tek başına zirvede