Rasim Ozan, Boşnaklara hakaretten hakim karşısına çıktı
ensonhaber.com

Beyaz TV'deki Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, 2017 yılının Kasım ayında "Kusturmalı Boşnak s.......su" sözlerini canlı yayında söylemiş, bu sözleri nedeniyle çokça tepki almıştı.

Yaşananlardan sonra programla ilişiği kesilen Kütahyalı, o günden itibaren adeta sırra kadem bastı.

19 TEMMUZ'DA İFADE VERDİ

"Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan hakkında dava açılan Kütahyalı, bugüne kadar yapılan duruşmalara gitmediği için hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, 19 Temmuz günü mahkemede üzerindeki suçlamalarla ilgili ifade verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı Ukrayna'da görüntülendi ARŞİV

"TÜM GELİRİMİ KAYBETTİM"

Odatv.com'da yer alan habere göre Kütahyalı, kendini şu sözlerle savundu: "Bu sebeple 20 aydır ekrandan uzağım, dolayısıyla çok ciddi bir sosyal ceza yaptırımı çekmiş durumdayım, tüm gelirimi kaybettim, aile durumum zora düştü, çok üzüldüm. Benim özellikle Bosna'ya ve Boşnaklara karşı özel sempatim vardır, hayatımda en çok gittiğim şehir Saraybosna'dır. Bosna tarihinin ve Aliya İzzetbegoviç'in hayatını gün gün bilen bir insanım. Bu olaydan sonra kendime çok kızdığım için özellikle Boşnak vatandaşlarımızın yaşadığı Bayramyeri Mahallesi'ne gittim, orada bana hiçbir tepki olmadığını gördüm. Bilakis Boşnak kardeşlerimizin sevgisi ile karşılaştım."

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu ARŞİV

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı haberi
Rasim Ozan, Boşnaklara hakaretten hakim karşısına çıktı