MasterChef'te elenen isim Walison oldu
ensonhaber.com

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef hız kesmeden devam ediyor.

Elenen kişinin belli olduğu son bölümde heyecanlı anlar yaşandı. Sefa, Ebru ve Walison'un son 3'e kaldığı bölümde, Masterchef'e veda eden isim belli oldu.

WALİSON YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Masterchef'te Sefa'nın tabağının başarılı olmasından sonra Ebru ve Walison son 2'ye kaldı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı yarışmada bu hafta veda eden isim Walison oldu. Walison elendikten sonra Ebru gözyaşlarını tutamadı.

Somer Şef ise Walison'un vedasında yaptığı konuşmada yarışmacıya teşekkür ederek "Biz de senden pozitif olmayı öğrendik." dedi.

MasterChef'te elenen isim Walison oldu VİDEO

MasterChef'te elenen isim Walison oldu

PAYLAŞIMDA BULUNDU

Masterchef'e veda eden Walison'dan ilk paylaşım geldi. "Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum." diyen Walison, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum. Büyük zorlukların üstesinden geldiğim başka bir dil hiç görmediğim yemekler ve hayatım için başka güzel öğrenim yaşadığım inanılmaz bir 3 hafta oldu.

Tüm ekibe birlikte geçirdiğimiz eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim. Türkiye beni kucakladığı için çok gururlu ve şimdi daha Türk hissediyorum.

Şimdi hayat devam ediyor ve birçok sürprizle hadi bakalım." Öte yandan Walison, yaptığı paylaşımda 3 şefe de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

MasterChef'te elenen isim Walison oldu