Dilan Çiçek Deniz minisiyle sere serpe yatakta! Yorumlar patladı:

28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelen Dilan Çiçek Deniz, İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nden mezun oldu.

2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan, Tatlı Küçük Yalancılar ile ekrana adım attı.

Bu diziden sonra Güneşin Kızları'nda boy gösteren Dilan, Bodrum Masalı'nda başrol oynadı ve parlama fırsatı elde etti.

Ancak güzel ve başarılı ismin asıl parlaması, Çukur sayesinde oldu. Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşan oyuncu, Sena'ya hayat verdi.

Bu diziden sonra kariyer basamaklarını hızla çıkan Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisinden sonra son olarak Kusursuz Kiracı'da yer aldı.

Ünlü ismin en kısa süren dizilerinden olan Kusursuz Kiracı final verdikten sonra Dilan Çiçek, Kal'da yer aldı.

Netflix için yapılan bu projede yer alan Dilan 2022 Cannes pozlarını, sosyal medya üzerinden hayranlarının beğenisine sundu.

Dilan Çiçek Deniz salladı

Güzel ismin sosyal medya üzerinden peş peşe yayınladığı pozlar, büyük ilgi gördü.Başarılı isim, hayranlarından övgü dolu yorumlar almayı başardı. Daha önce yaptırdığı estetiklerle gündem olan Dilan, yeni nesil oyuncular arasında dikkati çekiyor.

Aralık 2021'de İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi alan Dilan, hazırlık yaptığı sırada ayrıldı.

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra da magazin basınından düşmeyen ünlü isim, rekor ücrete anlaştığı şampuan reklamıyla ekran karşısında olacak.