Şeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatilde
ensonhaber.com

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin milyarder olmadığı yönündeki iddiaların çıktığı dönemde ayrılık kararı almıştı. Alsaloussi'den olan çocuğunu da düşük yaptığını açıklayan Subaşı, kısa süre önce sevgilisiyle yeniden barıştı.

AİLESİNİ TEKNEDE AĞIRLADI

Şeyma Subaşı; annesi, babası, kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekne tatiline çıktı. Ünlü fenomenin ailesiyle çıktığı tatilden fotoğrafları da çok geçmeden geldi.

"HAYATTAN DAHA NE İSTERİM Kİ"

Fotoğraflarını takipçisiyle paylaşan Subaşı'ya beğeni ve yorumlar yağdı. Subaşı, paylaşımlarına "Hayattan daha ne isterim ki" notunu düştü.

Şeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatilde VİDEO

"YANDIK"

Subaşı, daha sonra annesinin dans ettiği görüntüleri paylaştı. Videoda Subaşı'nın annesi dans ederken babasının "Anasına bak kızını al diyecekler, yandık." dediği duyuluyor.

Şeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatilde

Şeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatildeŞeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatildeŞeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatildeŞeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatildeŞeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatildeŞeyma Subaşı, ailesi ve Mısırlı sevgilisiyle tatilde