Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu
ensonhaber.com

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, moda ve sosyete isimli bir programa konuk oldu.

Şahin, katıldığı programda yeme rutinini anlattı ancak Şahin'in Türkçe konuşurken kullandığı yabancı terimleri hiç kimse anlamadı.

Dondurmaya bile "ice cream" diyen Şahin'in sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

BOLCA İNGİLİZCE KELİME

Şahin, "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var" ifadelerini kullandı.

Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu VİDEO

KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE PARTİ YAPMIŞTI

Şevval Şahin 30 Ağustos'ta sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın doğum gününü Boğaz'da kiraladıkları bir villada kutlamıştı. Kalabalık arkadaş grubunun katıldığı kutlama sonrası Marcus Aral'ın yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmış, partiye katılanlar büyük panik yaşamıştı.

Tüm bu gelişmeler üzerine Şevval Şahin de 21. yaş gününü arkadaş grubuyla kutlayıp sosyal medyadan paylaşınca yeniden okların hedefi oldu. Sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Şahin, konunun çok abartıldığını belirterek kendini savundu.

Şevval Şahin'in doğum günü partisi VİDEO

AÇIKLAMALARI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Şahin, "İki kere negatif çıktım. Erkek arkadaşım pozitif çıktı o da şu an atlattı. Gerçekten abartıldığı kadar vaka yok. Toplam 10 kişi pozitif çıktı. Şu an herkes negatif. Doğum günü partileri aslında bir parti değildi. Evin dışında açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yaptım. Kalabalık değildi ve gerçekten sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı. Pozitif olan kimse gelmedi" diyerek kendini savunmuştu.

Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu

Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu

Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu