Safiye Soyman Seda Sayan'a destek verdi
ensonhaber.com

25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan'ın bu ilişkisine ilk defa birinden destek geldi.

O isim de Seda Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman oldu. Soyman 8. kez gelin olmaya hazırlanan yakın dostunun ilişkisine destek verdi.

Soyman, Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in aralarındaki yaş farkıyla ilgili kşöyle konuştu:

"Kısmetimizde Faik varmış"

Ünlü isim, müstakbel damat adayının müzikal eğitimi ve karakterine de methiyeler düzerek; "Yaş dediğiniz nedir ki? Kimse bunlara takılmıyor. Ben de eskiden denk gelseydi kendimden genç biriyle olurdum ama kısmetime Faik geldi, 22 senedir beraberiz" ifadelerini kullandı.

Safiye Soyman Seda Sayan'a destek verdi

Geçtiğimiz haftalarda ikilinin 7 Mayıs'ta Prag'da gerçekleşecek nikahına katılamayacağını açıklayan Soyman, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Damadı çok sevdim"

"Damadı çok sevdim, çok efendi. Yakışıyorlar birbirlerine. Seda da aşık, Çağlar’a göre daha fazla aşık. O aşık olmazsa hiçbir şeye ‘Evet’ demez. Seda ile Çağlar’ın nikahına katılamayacağım, o tarihte programım var. Gidemeyeceğim, gidersem öbür arkadaşlarına da ayıp olur. Sadece Seda ve Çağlar gidecek, yanında kuaför falan olacak başka kimse olmayacak. ‘Beni bu sefer mazur gör’ dedim. Daha önceden programım var. Geldikten sonra bir yemek verecekler. Eğer programım iptal olursa nikaha giderim."

"Çok uyardım"

Ardından Sayan ile dostluğundan bahseden ünlü şarkıcı, "Ben Seda’yı bu zamana kadar aşk konusunda çok uyardım. Birbirimizi dinleriz kendisi çok akıllı insan olduğu için tartıp ölçer. 30 senelik arkadaşız, kardeş gibiyiz. Birlikte dizi izleriz, konuşuruz. Her şeyimi Seda’ya danışırım, yaptığım değişiklikleri sorarım. Bana çok olumlu katkıları oldu" dedi.

Soyman, "Seda ile telefonda saatlerce konuşurduk, Çağlar’dan sonra artık konuşma süremiz azaldı. Artık eşi var, daha yeniler" sözleriyle de meslektaşına takılmıştı.

Safiye Soyman Seda Sayan'a destek verdi

Safiye Soyman Seda Sayan'a destek verdi

Safiye Soyman Seda Sayan'a destek verdi