Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
DHA

Evinde aniden fenalaşan sinema oyuncusu Ali Sürmeli, ambulans ile Kadıköy'deki özel bir hastaneye getirildi.

AMELİYATA ALINDI

Haberi alan sevenleri ve ailesi Sürmeli'nin getirildiği hastanenin önünde beklemeye başladı.

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Ali Sürmeli, ameliyata alındı.

Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı

OĞLUNDAN AÇIKLAMA: "SAĞLIK DURUMU İYİ"

Yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili açıklama, oğlu Eren Sürmeli'den geldi. Babasının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Eren Sürmeli, “Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki-üç gün. Ama ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, bir problem yok. Hayati tehlikesi yok." diye konuştu.

Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ali Sürmeli'nin rahatsızlandığını duyan sevenleri hastaneye akın ederken, aynı dizide oynadıkları birçok ünlü sanatçı da hastaneye koştu. Ali Sürmeli'nin rol arkadaşı olan Oktay Kaynarca, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı

Sürmeli'nin rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 5 gündür sete gelmediğini belirten Kaynarca, “Allaha şükür aldık haberini. İyi geçmiş ameliyatı. Uyandıracaklarmış. İyi bir ameliyat olmuş. Tansiyona bağlı kanama olmuş. Cerrahi müdahale ile halledilmiş. Zaten buraya kendisi yürüyerek gelmiş. Hastayım demiş öyle yatırmışlar." dedi.

Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı

MAHSUN KIRMIZIGÜL DE HASTANEDEYDİ

Ali Sürmeli'nin yakın arkadaşı olan ve birçok projede birlikte çalışan Mahsun Kırmızıgül de hastaneye gelen ünlüler arasındaydı. Ali Sürmeli'nin durumu ile ilgili konuşan Kırmızıgül, “Kalbimiz, gönlümüz onunla birlikteydi bugün. Benim çok sevdiğim bir ağabeyim. Yıllardır dostum. Her filmimde Ali Sürmeli vardı. O benim Ali ağabeyim. Buradan ayrılırken mutlu ayrılıyoruz şu anda. Umarım hiçbir şey olmaz." diye konuştu.

Oyuncu Ali Sürmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı

ALİ SÜRMELİ KİMDİR

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı "Tiyatro" bölümünden mezun (1985) olan sanatçı, Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev yaptı.

Pek çok film ve dizide oynadı. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde can verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle rol almaya başlamıştı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)