Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş boşandı
ensonhaber.com

2016 yılında evlenen Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş, boşanma kararı aldı.

Ünlü çiftin, görüş farklılıkları nedeniyle ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. Boşanma kararının ardından Odabaş, Karaca ile birlikte yaşadığı evden ayrıldı.

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Ünlü şarkıcı da eşinin evden ayrılmasının ardından boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ünlü çiftin anlaşmalı boşanma davası, bugün Çağlayan Adliyesi’nde görüldü.

TAZMİNAT VE NAFAKA YOK

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş avukatlarıyla katıldı. Hakim, taraflara "Boşanmak istiyor musunuz?" diye sordu. Taraflar boşanmak istediklerini belirtti. Hakim, tarafların yaptıkları protokole göre karşılıklı olarak birbirlerinden tazminat ve nafaka talebinde bulunup bulunmadıklarını sordu. Her iki taraf da maddi, manevi tazminat ve nafaka taleplerinin olmadığını belirttiler. Evlilik içinde edinilmiş mal varlığı olmadığından hak ve alacaklarının bulunmadığını da belirten Karaca ve Odabaş, boşanmalarına karar verilmesini talep etti. "Barışma ihtimali olup olmadığına" yönelik soruya da "Yok" diye cevap veren tarafların, boşanmalarına karar verildi.

Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş boşandı

"ANLAŞAMADIK BİTTİ"

Gazetecilerin, "Tuğrul Bey ile denk gelmemeye özen gösterdiniz neler söyleyeceksiniz?" demeleri üzerine Işın Karaca, "Hayırlısı olsun, hepimiz için çok hayırlısı olsun. Arkadaşlığımız tabiiki devam edecek. 25 yıllık arkadaşım devam etmemesi mümkün mü? Tek ricam aynı şeyi yapmayın adama. Öyle yaratılan senaryolar, yok öyle şeyler. Can yakıcı olur. Anlaşamadık bitti işte. Bu kadar net arkadaşlar." dedi. Taraflar, ayrı kapılardan avukatlarıyla birlikte ayrıldılar.

Öte yandan Tuğrul Odabaş’ın, sosyal medya hesabından Karaca ile birlikte çekilen fotoğraflarını silmemesi dikkat çekti.

Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş boşandı

Işın Karaca, daha önce verdiği bir röportajda eşiyle birlikte atlara büyük yatırım yaptığını söylemişti.

"ATLARLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ"

Atlarıyla gurur duyduğunu belirten Karaca, "At yetiştirmek büyük emek istiyor, maddi-manevi büyük sorumluluk. Özellikle eşim ve ben atlarımızla profesyonel anlamda yakından ilgileniyoruz. Dünyada bütün haralarda kadın seyisler var, en büyük isteğim Türkiye'de de kadın seyislerin çoğalması." diye konuştu.

15 yarış atı olan Işın Karaca’nın Black Chinese adlı atı, G3 Mehmet Ali Kiper koşusunda birinci oldu. Mega Star adlı at ise yarışı üçüncü bitirdi.

Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş boşandı