İngiltere Kraliçesi Kate Middleton olsun önerisi
ensonhaber.com

Cambridge Dükü Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın milyoner dayısı Gary Goldsmith, Kraliyet ailesiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Goldsmith, Middleton ve Prens William'ın yönetimde bulunmak için gereken her şeye sahip olduğunu belirtti.

YEĞENİNİ KRALİÇE OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Yeğenini bir sonraki Kraliçe olmaya layık gördüğünü belirten Goldsmith, onun monarşi için "hazır doğduğunu" söyledi.

Gary Goldsmith'in Kraliyet ailesinin geleceğine dair açıklamasının Kraliçe Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in hayatını kaybetmesinin ve Kraliçe'nin 21 Nisan'da 95 yaşına girmesinin ardından gelmesi dikkat çekti.

İngiltere Kraliçesi Kate Middleton olsun önerisi

"MONARŞİYİ GELİŞTİRİRLER"

Mirror'ın haberine göre, Kate Middleton'ın dayısı, yeğeni için "Başından beri bir prenses gibi görünüyordu. Sıradan bir kızdı. Nazikti, sevimli bir insandı. Monarşi, Kate ve William ile gelişir." dedi.

Gary Goldsmith'in, Prens William'ın babası Galler Prensi Charles hakkında da konuşarak, "Charles'ın emekliye ayrılması için iyi bir zaman belki de şimdi olabilir. Bence Prens Charles ulus için bir saygınlık ve eminim o, Kral olarak harika bir iş çıkarır. Fakat bunu düşünürken yalnız olduğumu sanmıyorum: Kraliçe istifa ettiğinde işler William ve Kate'e geçmeli." görüşünü paylaştı.

İNGİLTERE'DE ANKET: YENİ KRAL PRENS WILLIAM OLSUN

Middleton'ın Kraliyet için gereken tüm özelliklere sahip olduğuna inandığını dile getiren Goldsmith, yeğenini "Kraliçe'nin himayesi" şeklinde tanımladı.

Öte yandan, İngiltere'de bu ayın başlarında yapılan bir ankete göre, İngiliz halkı, bir sonraki Kral olarak Prens Charles'ı değil, oğlu Prens William'ı görmek istiyor. Bu da Kraliçe koltuğunda Cambridge Düşesi Middleton'ın görülmek istendiği anlamına geliyor.

İngiltere Kraliçesi Kate Middleton olsun önerisi

"RÖPORTAJ, KRALİYET AİLESİNE İHANET"

Goldsmith, ayrıca Harry ve Meghan'ın büyük yankı uyandıran Oprah Winfrey röportajına değinerek, bunun kendisini öfkelendirdiğini kaydetti.

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, röportajda, düğünde Middleton'ı ağlattığına dair haberlerin doğru olmadığını, aksine Cambridge Düşesi'nin kendisini ağlattığını iddia etmişti.

Konuya değinen Gary Goldsmith, Kate Middleton'ı savunarak, söz konusu röportajın Kraliyet ailesine "ihanet" olduğunu sözlerine ekledi.

İngiltere Kraliçesi Kate Middleton olsun önerisi

İngiltere Kraliçesi Kate Middleton olsun önerisi

Prens Philip son yolculuğuna uğurlandı ViDEO