Feyza Aktan: Özcan Deniz bana hamileyken bile şiddet uyguladı
ensonhaber.com

Özcan Deniz'in çocuğunun annesi eski eşi Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek ünlü oyuncudan şikayetçi olmuştu. Deniz hakkında ‘yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

"BİRÇOK KEZ ŞİDDETE MAHRUZ KALDIM"

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Feyza Aktan ile Özcan Deniz mahkemeye değişik tarihlerde dilekçe sundu.

KASTEN YARALAMA

Feyza Aktan dilekçesinde, eski eşi Özcan Deniz tarafından birçok kez şiddete maruz kaldığını iddia ederek birden fazla kasten yaralama suçundan cezalandırılmasını talep etti.

"KIZ KARDEŞİNİN YANINDA DARBETTİ"

Feyza Aktan’ı hamile olduğu dönemde eve kilitleyen Özcan Deniz’in şiddet uyguladığının anlatıldığı dilekçede, “Özcan Deniz daha sonra 2018 Haziran ayında Göcek tatilinde Feyza Aktan’a annesinin yanında şiddet uygulamıştır. En son şiddet olayı ise Haziran 2019 tarihinde Almanya’da tatilde yaşanmıştır. Özcan Deniz, Feyza Aktan’ı kız kardeşinin yanında darbetmiştir.” denildi.

Feyza Aktan: Özcan Deniz bana hamileyken bile şiddet uyguladı

ÖZCAN DENİZ İDDİALARI YALANLADI

Özcan Deniz, mahkemeye sunduğu dilekçede ise Feyza Aktan’ın iddialarının herhangi bir delil ile desteklenmediğini belirterek, davanın düşürülmesini ve beraatini istedi.

Feyza Aktan: Özcan Deniz bana hamileyken bile şiddet uyguladı