Eser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdü
ensonhaber.com

Miss Turkey yarışmasının merakla beklenen final gecesi, geniş bir katılımla yapıldı. Dilara Korkmaz'ın tacı taktığı geceye, sunuculuk görevini üstlenen Eser ve Berfu Yenenler arasında geçen diyalog damga vurdu.

ESER İZİN İSTEDİĞİNE PİŞMAN OLDU

Eser Yenenler, elindeki kağıttan sunum yapmak için eşinden izin istedi. Ancak buraya kadar normal olan diyalog, Berfu Yenenler'in kısa süre sonra söylediği sözlerle bir anda sıra dışı hal aldı.

Eser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdü VİDEO

"BIRAK BEN SUNAYIM"

Eser Yenenler eşine yönelik, "Bırak ben sunayım istersen. Sen kendini bana bırak." ifadelerini kullandı.

"NE ZAMAN KENDİMİ SANA BIRAKSAM.."

Eşinin cevabı ise salonda önce derin bir sessizlik yarattıktan sonra kahkaha tufanı kopardı. Berfu Yenenler'in, "Kendimi sana bırakmam konusunda emin misin? Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabı ortalığı yıktı. Utanan Eser Yenenler, "Patavatsızlık dediğim şey buydu." diye yanıt verdi.

Diğer yandan Berfu Yenenler'in verdiği cevabın ardından kameralar güzel manken Azra Akın'a çevrildi. Akın'ın, Berfu Yenenler'i alkışlayıp kahkaha atması gözlerden kaçmadı.

"BU ŞAKAYI ERKEK YAPSA ÜZERİNDE DURULMAZ"

Berfu Yenenler kendisine gelen eleştirilerin ardından, "Karı-koca arasındaki naif bir şakadan bile duyar kasmak isteyenler için şunu söylemek isterim; Televizyonda öpüşme görünce koşarak kanal değiştirmek zorunda olarak büyümedim ve burası özgür bir ülke. Eminim bu şakayı bir erkek yapsa bu kadar üstüne durulmazdı. Kadın olarak bu şakayı yaptığım için kendimi hiç rahatsız hissetmiyorum. Açıkçası bana bu alanı açtığı için de ekstra teşekkür ederim kocacığım." ifadelerini kullandı.

ESER'DEN DE CEVAP GELDİ

Eser Yenenler ise, "Ahlak bekçiliğini sakince yere bırakın ve gülün" mesajını paylaştı.

Eser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdüEser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdüEser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdü

Eser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdüEser ve Berfu Yenenler'in arasındaki diyalog güldürdü