Acun Ilıcalı canlı izlenmede dünya rekoru kırdı
ensonhaber.com

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, geçen günlerde Survivor Gönüllüler takımıyla Instagram üzerinden canlı yayın yapmıştı.

Yoğun ilgi gösterilen yayın, anlık 1 milyon izleyiciye ulaşmış ve Türkiye'de en çok izlenen Instagram canlı yayını olmuştu.

Daha sonra Ilıcalı,  Survivor programında yeni bir rekor denemesinde bulunacaklarını açıklamıştı.

3 MİLYONU AŞTI

Ilıcalı, tüm Survivor ekibiyle dün yeniden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde yapılan canlı yayın, Instagram'da anlık 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi ve dünya rekoru kırıldı.

Acun Ilıcalı canlı izlenmede dünya rekoru kırdı İZLE

"3 MİLYON İZLENMEYİ BEKLEMİYORDUM"

Dünya rekoruna ilişkin bir değerlendirme yapan Ilıcalı, "Bu, tamamen seyircimizin bize gösterdiği ilgi ve sevgi. Bunun değeri de benim için paha biçilemez. Çünkü 3 milyon kişiyi bir araya toplayıp da bir yayın yapabiliyorsanız, bunun halkta bir karşılığı var demektir. Sonuçta Instagram denilen mecra, 3 milyon kişinin bir araya gelebileceği bir mecra değil mantık şartlarında. Biz bunu başardık. Bir ülkenin içerisinde bu kadar yüksek bir sayıya ulaşmak da çok önemli. Seyircimize çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk. Ben 3 milyon izlenmeyi beklemiyordum. 2.5 milyon oluruz diyordum. 3 milyon bana da sürpriz oldu. Bu açıdan çok mutluyum. Gurur verici bir tablo diyebilirim." dedi.

Acun Ilıcalı canlı izlenmede dünya rekoru kırdı

"HEDEFİMİZ 4 MİLYON OLSAYDI, O DA OLACAKTI"

Rekoru kırabileceğini önceden tahmin ettiğini sözlerine ekleyen Ilıcalı, "Rekoru kırmayı bekliyordum. Çünkü, rekoru şu saatte deneyeceğiz diye bir hikaye atmıştım. Zaten 12 milyondan fazla takipçim var. Sonuç itibariyle 12 milyon insana ulaşabiliyorum yayın yapacağız diye. Bunların tabii ki hepsi görmüyordur. Kısa sürede 2 milyonu geçeceğimizi tahmin ediyordum. Ama 3 milyonu çok kısa sürede geçtik. Yani demek ki belki hedefimiz 4 milyon olsaydı, 4 milyon da olacaktı. 3 milyonu geçince artık hepimiz mutlu olduk." şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı canlı izlenmede dünya rekoru kırdı

RAPÇİNİN REKORU KIRILDI

Önceki rekor, ünlü rapçi Tekashi69'a ait. 24 yaşındaki ünlü rapçinin hapis cezasından bahsettiği canlı yayın, anlık olarak 2 milyon kullanıcı tarafından izlenmişti.