Kütahya'da iki evli kardeş internette tanıştığı kişiye kaçtı
İHA

Kütahya'da 4 yıllık evli Ayşen Daşgın (22) ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş (18), eşlerine not bırakarak evi terk etti.

EŞLERİNE NOT BIRAKTILAR

4 yıllık evli Ayşen Daşgın eşine, 'Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar' yazılı, 1 yıl önce evlenen Reyhan Keçiş ise eşine 'Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum' yazılı not bıraktı.

OSMANİYE'DE OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Emniyet güçlerinin yaptığı çalışma sonrası iki kız kardeşin Osmaniye'de olduğu tespit edildi. Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Ayşen Daşgın ve kardeşi Reyhan Keçiş’i Osmaniye’de H.Y. ile birlikte bularak gözaltına aldı.

Kütahya'da iki evli kardeş internette tanıştığı kişiye kaçtı

PUBG'DE TANIŞTIĞI ŞAHSIN YANINA KAÇTILAR

İki kız kardeşin alınan ilk ifadelerinde iddiaya göre, kız kardeşlerden Reyhan Keçiş'in Osmaniye'de oturan H.Y. adlı kişi ile çok oyunculu online bir video oyunu olan PUBG'den tanıştığını, kendi isteği ve rızası ile H.Y. ile birlikte Kütahya'dan Osmaniye iline geldiği ve bu esnada ablası Ayşe Daşgın'ın da kendisi ile birlikte geldiğini söylediği bildirildi.

60 BİN TL'LİK ALTINLA GİTTİLER

Polis merkezine kayıp başvurusunda bulunan Reyhan K.'in eşi A., karısının evi terk ederken düğünde takılan ve 60 bin TL değerinde olan ziynet eşyalarını da aldığını iddia etti.

Kütahya'da iki evli kardeş internette tanıştığı kişiye kaçtı

AİLELERİNİN YANINA DÖNMEK İSTEMEDİLER

İki kardeşin Kütahya'ya dönmek istemediklerini söyledikleri bildirildi. Kardeşlerden Reyhan'ın sevgi evlerine yerleştirilmek istediği, Ayşen'in ise oyunda tanıştığı H.Y. ile kalmak istediği açıklandı. Kızların ailesinin de Kütahya'dan Osmaniye'ye gelmek üzere yola çıktıkları bildirildi.

H.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kütahya'da iki evli kardeş internette tanıştığı kişiye kaçtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)