Vitor Pereira Eintracht Frankfurt maçının ardından konuştu
ensonhaber.com

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı.

"İSTEDİĞİMİZ SONUÇ BU DEĞİLDİ"

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Frankfurt’un gerçekten çok güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, "Bundesliga’da oynuyorlar. Bayer Münih’i yenen takım. Onlara karşı oynamak kolay değil. Maçtan önce kafamızda kazanmak vardı ama 2 gün sonra ligde başka bir maç var. Bugün sahada elimizden geldiğince rekabet etmeye çalıştık, istediğimiz sonuç bu değildi.

Vitor Pereira Eintracht Frankfurt maçının ardından konuştu

"TECRÜBE EDİNMİŞ OLDUK"

Sahada organize görünüp rakibe problemler ürettik. İlk yarıda boşluklar verdik ve 1-0 öne geçtiler. Daha sonra 1-1 yaptık. Sene başında bu turnuvanın böyle geçeceğini düşünmüyorduk. Bu turnuvada yakaladığımız şansları gole çevirmemiz lazım. Kaçırdığımız penaltılar ve yediğimiz goller belirleyici oldu. Baktığımızda tecrübe edinmiş olduk" dedi.

"ANA HEDEFİMİZ LİG"

Pazartesi günü oynanacak olan Gaziantep FK maçıyla ilgili soruya cevap veren Portekizli teknik adam, "Bu maçı oynarken aklımızda bir sonraki maç oluyor. Ana hedefimiz lig. Gaziantep maçı önemli olacak. Gaziantep hocasının dediklerine bir şey diyemem, kendi takım hakkında konuşurum" ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira Eintracht Frankfurt maçının ardından konuştu

"PELKAS ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI"

Pelkas’ın performansıyla ilgili soruya cevap veren deneyimli teknik adam, "Benim için en önemlisi onun bu takıma yardım etmek istediğini görmek. Zamana ihtiyacı var. Daha fazla süre alıp oynaması gerekiyor performansını arttırıp seviyeyi yakalayabilmesi için. Bugün elinden gelenin en iyisini yaptı takıma yardım edebilmek için" şeklinde konuştu.

Vitor Pereira Eintracht Frankfurt maçının ardından konuştu

"LİGDE KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ"

Hedeflerinin ellerinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu söyleyen Pereira, "Ligi öncelik olarak görmemiz benim değil kulübün önceliği ligi kazanmak. Konferansta kuvvetli takımlar var. Şuan yapmamız gereken şey önümüzdeki maça bakmak. Takım içindeki dengeyi korumaya çalışıyoruz. Ana hedefimiz lig, kaybettiğimiz puanları telafi etmek ve hak ettiğimiz yerde olmak" dedi.

Vitor Pereira Eintracht Frankfurt maçının ardından konuştu