Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti
ensonhaber.com

Türkiye Kupası 5. Turu'nda son şampiyon Trabzonspor'un evinde 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu.

Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelenin 90 dakikası sonunda Trabzonspor büyük bir şok yaşamak üzereyken, uzatma dakikalarında atılan gol ile normal süre 2-2 sona erdi.

120 dakikası da 2-2 biten maçın seri penaltı atışlarını Adana Demirspor 4-3 kazandı ve son 16'ya adını yazdırdı.

Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

Adana Demirspor'a iki kez üstünlüğü getiren goller 47. dakikada Yunus Akgün ile 79. dakikada Mehmet Akyüz'den geldi.

VITOR HUGO'DAN 2 GOL

Trabzonspor'un sayılarını ise 55 ve 90+3. dakikalarda Vitor Hugo kaydetti. Trabzonspor'da 90+9. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda da topun başına gelen Lewis Baker, kaleci Vedat'ı geçemedi. Penaltı pozisyonunda ikinci sarı kartını gören Rassoul da oyun dışında kaldı ve Adana Demirspor uzatma bölümünü 10 kişi oynadı.

Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

SERİ PENALTI ATIŞLARI

Trabzonspor'da Baker, Marlon ve Flavio hata yapmadı; Abdülkadir Parmak, Vitor Hugo kaçırdı, Adana Demirspor'da ise penaltılarda Hasan Kılıç, Mehmet Akyüz Gökhan İnler ve Tayyib golü attı, Pa Dibba ağları bulamadı.

ABDULLAH AVCI İLE 5'TE 2

Trabzonspor böylece, Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 5 maçta 2 galibiyette kaldı. Yeni hocasıyla ligde 2 beraberliği de olan bordo-mavililer, geçen sene şampiyonlukla sonuçlandırdığı Türkiye Kupası macerasını bu sefer son 32'de tamamladı.

Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti