Zamalek kulübü, Mohamed transferinde pişman
ensonhaber.com

Galatasaray 'ın devre arasında mısır kulübü Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed gösterdiği müthiş performansla yarım sezonda Süper Lig 'e damga vurdu.

Galatasaray'da 17 maçta forma giyen Mostafa Mohamed 9 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

GALATASARAY 4 MİLYONA ALABİLECEK

Sarı Kırmızılılar 1 yıllık kiralama bedeli olarak Zamalek'e 2 milyon dolar verdi. Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisini almak isterse Mısır kulübüne 4 milyon dolar daha ödemek zorunda.

Galatasaray'da attığı goller ve mücadelesiyle taraftarın sevgilisi haline gelen isimler arasında yer alan Mostafa Mohamed için Zamalek'in eski yöneticisinden büyük itiraf geldi.

Zamalek kulübü, Mohamed transferinde pişman

“MOHAMED’İ VEREREK HATA YAPTIK”

Zamalek kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Hamada Anwar, Mostafa Mohamed'i Galatasaray'a satarak büyük hata yaptıklarını itiraf etti.

Anwar, Al-Youm Stadyumu adlı programda Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transferi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanırken Galatasaray'a gelen dev transfer teklifini de ilk kez açıkladı.

Zamalek kulübü, Mohamed transferinde pişman

“ZAMALEK KAYBEDEN TARAF OLDU”

Hamada Anwar, "Zamalek, Mostafa Mohamed'i Galatasaray Kulübü'ne satma sürecinde hata yaptı. Zamalek kulübü bu transferde kaybeden taraf oldu." ifadelerini kullandı.

Anwar, "Zamalek Mostafa Mohamed'i yetiştiren kulüp olarak bu transfer sürecinin kaybedeni olurken onu transfer eden Galatasaray ise büyük kazanımlar elde etti." dedi.

Zamalek kulübü, Mohamed transferinde pişman

“20 MİLYON TEKLİF EDEN KULÜPLER VAR”

Mostafa Mohamed'i Galatasaray'a satarak hata yaptıklarını itiraf eden Hamada Anwar, Avrupa'nın dev kulüplerinin Mostafa'ya ilgisinin olduğunu da duyurdu.

Anwar, "Nasıl olur da Mostafa'yı sadece 6 milyon dolara Galatasaray'a satarız. Şu anda Mostafa Mohamed için 20 milyon dolar teklif eden Avrupa kulüpleri var." dedi.