Ozan ve Pelkas 35 milyon euro
ensonhaber.com

Süper Lig 'de yeni sezon öncesi iddialı kadro kurmak isteyen Fenerbahçe 'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2 transferi resmen açıklayan sarı-lacivertli kulüpte teknik direktörlük koltuğu için Vitor Pereira ile anlaşıldı.

Mevcut kadrodaki futbolcularına teklifler gelen Fenerbahçe'de Ozan Tufan'a ciddi talip çıktı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak taraftarlarına yine büyük hayal kırıklığı yaşatırken, takımda Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan gibi isimler sergiledikleri performanslarla öne çıkmışlardı.

Ozan ve Pelkas 35 milyon euro

LYON OZAN’IN PEŞİNDE

Özellikle Ozan Tufan, orta sahadaki dinamizmi ve uzaktan attığı nefis gollerle Avrupa kulüplerinin dikkatini fazlasıyla çekerken, sarı-lacivertilere de transfer teklifleri gelmeye başladı. Fransız kulübü Lyon Ozan'ın peşine düştü.

Bu tekliflerden biri de Fransız devi Olympique Lyon'dan geldi. Lyon'un Sportif Direktörü Juninho Pernambucano'nun, Ozan için ilk teması gerçekleştirdiği kaydedildi.

Ozan ve Pelkas 35 milyon euro

EN AZ 20 MİLYON

Brezilyalı efsane futbolcu Juninho, Ozan'ın transferi için 13 milyon euroyu (yaklaşık 134 milyon lira) gözden çıkarmış durumda.

Fenerbahçe yönetiminin ise 26 yaşındaki yıldız için 20 milyon eurodan az olan hiçbir teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

Ozan ve Pelkas 35 milyon euro

PELKAS İÇİN 15 MİLYON EURO

Pelkas için de kulüpler adeta sıraya girmiş durumda. Birçok Avrupa devi Pelkas’la ilgilenirken Fenerbahçe oyuncunun bonservisini en az 15 milyon euro olarak belirledi.

Ozan ve Pelkas 35 milyon euro