Ozan Kabak Milan'a transfer oluyor
ensonhaber.com

Serie A'da Türk futbolcuların sayısı her geçen yıl biraz daha artıyor...

Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak, genç yaşında Bundesliga ekibi Stuttgart'a oradan da Schalke 04'e transfer olmuştu.

Alman ekibinde gösterdiği performansla İtalyanların dikkatini çeken 20 yaşındaki stoper, Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milan'a transfer oluyor.

FIFA Menajeri Gaetano Di Caro, Schalke 04 yetkilileriyle görüştüğünü ve Milan'ın Ozan Kabak'ın transferini tamamlamaya çok yakın olduğunu dile getirdi.

Ozan Kabak Milan'a transfer oluyor

"MILAN'IN OZAN'I ALACAĞINDAN EMİNLER"

Di Caro yaptığı açıklamada, "Schalke Genel Menajeriyle bazı transfer dedikoduları hakkında görüştüm, Milan ile bir süredir görüşmelerde bulunduklarını söylediler. Milan'ın Ozan Kabak transferini tamamlayacağından eminler. Ozan'ın Milan efsanesi Paolo Maldini ve Milan'ın sportif direktörü eski futbolcu Frederic Massara'dan kendisini gerçekten istediklerini hissettirdiği için memnun olduğunu duydum. Ozan Kabak'ı gerçekten istediklerini hissettiren tek kulüp Milan." ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak Milan'a transfer oluyor

"23-25 MİLYON EURO BANDINDA"

Schalke'nin transferdeki tavrından bahseden Gaetano Di Caro, "Schalke'nin çok fazla borcu var ve mali durumlarını düzeltmeleri gerekiyor. Milan'ın teklifini reddedemeyeceklerdir. Juventus da oyuncuya ilgi gösterdi ancak Ozan, Milan'da daha fazla oynama şansının yüksek olduğunun farkında. Schalke'nin Ozan'ı 23-25 milyon euro bandında bir bonservis bedeline gönderebileceğini söyleyebilirim." diye konuştu.

Ozan Kabak, bu sezon Schalke formasıyla 7 resmi maçta görev aldı.

Ozan Kabak Milan'a transfer oluyor

Schneider: Milan, Ozan Kabak'ı istedi satabiliriz HABERİ

Ozan Kabak Milan'a transfer oluyor