Mergim Berisha, Augsburg’a transfer oldu

Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 7 puan toplayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalıp Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile eşleşen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Yabancı sınırından dolayı elindeki oyuncuları göndermek isteyen; Samatta, Meyer, Caulker, Tisserand, Sosa ve Luiz Gustavo gibi oyuncular ile yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde, bu kapsamda yeni bir ayrılık daha yaşandı.

1 yıl kiralık Augsburg'da

24 yaşındaki santrfor Mergim Berisha, 1 yıl kiralık olarak Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer oldu. Alman ekibi de Berisha'nın transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Sarı-lacivertliler de transferle ilgili resmi bir açıklamada bulundu.

Mergim Berisha, Augsburg’a transfer oldu

Fenerbahçe'nin açıklaması

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Augsburg'a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Berisha'nın Fenerbahçe kariyeri

2021-2022 sezonun başında Salzburg'dan transfer edilen Alman forvet Mergim Berisha, Fenerbahçe formasıyla 35 maçta 8 gol 2 asist'lik katkıda bulundu.

Mergim Berisha, Augsburg’a transfer oldu