Mame Thiam Fenerbahçe'de
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa forması giyen Mame Thiam'ın transferini resmen açıkladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Sarı lacivertliler, Thiam'ın 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attığını bildirdi.

Resmi siteden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Mame Thiam için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Kulübümüz, Senegalli forveti 3 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek 27 yaşındaki Thiam'a ailemize hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgi ve desteğiyle nice şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

Mame Thiam Fenerbahçe'de

"FENERBAHÇE GELİYOR"

27 yaşındaki Senegalli golcü Mame Thiam, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelmişti. Fenerbahçe de Twitter hesabından alev emojisi paylaşarak, "Fenerbahçe geliyor" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe daha önce Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak ve Barış Sungur transferlerini açıklamıştı.

"MOUSSA SOW HAYRANIYIM"

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Mame Thiam, "İtalya'da Inter'de bulundum, Inter'deyken Serie B'ye gittim, Serie B'de mücadele ettim. Daha sonra Juventus'la bir anlaşma yaptım. O anlaşmadan sonra çeşitli takımlarda kiralık oynadım. Bu süreçten sonra da yolum Kasımpaşa'ya düştü ve Türkiye'ye geldim." dedi.

Moussa Sow'un hayranı olduğunu da sözlerine ekleyen Thiam, "Örnek aldığım ve hayranı olduğum futbolcu Sow. Fenerbahçe'de oynarken onu sürekli takip ederdim, şimdi ondan bayrağı devralıyorum. Bu büyük kulübe hizmet etmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

JUVENTUS VE INTER'DE DE OYNADI

Mame Thiam; kariyerinde Sassuolo, Inter, Juventus ve Empoli gibi takımlarda forma giydi. Bu sezon 28 maçta 12 gol 5 asist yapan tecrübeli forvet, takımına katkı sağladı.

Mame Thiam Fenerbahçe'de

Mame Thiam Fenerbahçe'de

Mame Thiam Fenerbahçe'de