Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de
ensonhaber.com

Barcelona'da Luis Suarez dönemi sona erdi...

6 yıldır Katalan ekibinde forma giyen ve birçok başarıya imza atan golcü futbolcu, Atletico Madrid'e transfer oldu.

TWİTTER'DAN DUYURDULAR

Katalan kulübünden yapılan açıklamada Uruguaylı yıldıza 6 yıllık hizmetleri nedeniyle teşekkür edilerek kariyerinin devamında başarılar dilendi.

Katalan ekibi, bu transfer için Atletico Madrid'in kulübe 6 milyon euro ödeyeceğini de belirtti.

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de

SUAREZ VEDA ETTİ

Luis Suarez, Barça TV'de de yayınlanan basın toplantısında Barcelona ve yeni takım tercihi hakkında konuştu.

Gözyaşları eşliğinde yıllardır top koşturduğu takıma veda eden Suarez, "Barcelona'da yaptığım her şeyle gurur duyuyorum. Bu beklenmedik bir olay! Barcelona'dan sadece bir oyuncu ayrılmıyor; aynı zamanda duyguları olan bir insan da gidiyor" dedi.

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de

"BARCELONA BANA GÜVENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Barcelona'nın kendisine güvenmediğini dile getiren Suarez, "Barcelona yaşadığım bu 6 harika yıldan sonra gururlu ve tatmin edici bir şekilde ayrılabiliyorum ama burada duyguları olan bir insan gidiyor. Kulüpte geçirdiğim 6 yılla gurur duymalıyım ve şimdi gitme zamanının geldiğini anlıyorum, tek yapabildiğim Barça'ya her an için minnettar olmak. Başım dik olarak gidiyorum. Benim hakkımda çok şey söylenmişti ki bu doğru değil, bunu hak etmiyorum" şeklinde konuştu.

Luis Suarez: "Barcelona bana güvenmediğini söylediğinde masada birçok teklif vardı. Ben de Barcelona ve Real Madrid ile eşit şekilde rekabet edebilecek bir takıma gitmeye karar verdim. O takım da Atletico Madrid." ifadelerini kullandı.

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de

KOEMAN BENİ İSTEMEDİ

Barcelona'da teknik direktör Koeman'ın kendisini istemediğinin altını çizen Suarez, "Koeman mı? Kararını kabul ettim, bunu bekliyordum. Buna saygı duydum ve geleceğimi çözene kadar onun altında çalışmaya devam ettim. Sözleşmemin süresi ne olursa olsun, kulübün ve oyuncunun değişmesi gerekiyor. Bu durumda, koç bana güvenmedi. Hepsi bu" dedi.

MESSI GARİP HİSSETTİ

Çok yakın arkadaşı olan Messi hakkında da konuşan Suarez, "Lionel Messi ne düşündüğümü biliyor ve ben onun ne düşündüğünü biliyorum. Birbirimize tavsiye verecek kadar büyüğüz. Leo garip hissetti çünkü doğrudan bir rakibine gidiyorum, ama hiçbir şey ilişkimizi değiştiremez" şeklinde konuştu.

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de

Luis Suarez resmen Atletico Madrid'de