
İtalyan basını: Galatasaray, Sami Khedira ile ilgileniyor
İtalyan basınında, orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Juventus ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sami Khedira'nın durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.

İlk 2 haftada 6 puan alarak yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da, transfer gündeminde ilginç bir isim öne çıktı.
İtalyan basınının haberine göre; Juventus'un tecrübeli orta sahası Sami Khedira, Galatasaray'a transfer olabilir.
Sarı-kırmızılılar orta saha transferi adına birçok opsiyon üzerinde çalışmalarına devam ederken, Khedira'nın da ayrılma durumu yakından takip ediliyor.
Juventus'un yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Alman oyuncunun, sözleşmesinin feshedilmesi gündemde. Khedira'nın İtalyan devi ile olan anlaşması sezon sonunda bitecek.
SAKATLIK GEÇMİŞİ DİKKAT ÇEKİYOR
Futboluyla göz dolduran Alman futbolcunun sakatlık geçmişi ise dikkat çekiyor. Son 2 sezonda 47 maç kaçıran Khedira, İtalyan basınında da sıkça eleştiriliyordu.
İlginizi Çekebilir

Gülşen, konserinde LGBT bayrağı açtı
1962 YORUM
Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama
847 YORUM
Gündem

Ayda 32,000TL kazanmanın yolu, bu yatırım!
ADVERTORIAL
CoinPro

Kadir İnanır, zayıf haliyle dikkat çekti
491 YORUM
Magazin

Jandarma'da atama ve terfiler Resmi Gazete'de
222 YORUM
Gündem