Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı
ensonhaber.com

TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Hatayspor, Süper Lig biletini kapan ilk takım olmuştu.

Bir üst lige çıkan çoğu takım gibi Hatay ekibi de teknik direktör değişikliğine gitti.

Bordo-beyazlılar, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, takımı mutlu sona ulaştıran Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

"Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine Hatayspor’a emekleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz."

Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı

ALTIPARMAK DA HATAYSPOR'A VEDA ETTİ

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 53 yıllık özlemine son verdikleri Hatayspor ile yollarını ayırdığını ifade etti.

Prensiplerin, değerlerin ve bakış açısı farklılıkların bu tip ayrılıkları kaçınılmaz kıldığını bildiren Altıparmak, şunları kaydetti: "Görev süremiz boyunca başta futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanları olmak üzere bize destek veren herkese ve Hatay şehrinin yüreği güzel insanlarına teşekkür diyorum. Hatayspor'a Süper Lig'de başarılar diliyorum.

Yeni sezonda, hedefleri olan, huzurlu çalışma şartlarıyla ulaşılan başarıyı paylaşmayı bilen, emeğe saygı gösteren, futbol dünyasının gerçekleriyle kulüp menfaatlerini kişisel menfaatlerin üzerinde gören anlayışa sahip olan bir camiada buluşmak dileğiyle."

Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı