Gustavo Assunçao, Galatasaray'da
ensonhaber.com

Transfer döneminin son gününde sarı-kırmızılılar, listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray, Portekiz ligi takımlarından Famalicao'da oynayan 21 yaşındaki futbolcu Gustavo Assunçao'yu İstanbul'a getirdi.

Galatasaray'ın anlaşarak sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a davet ettiği Portekiz temsilcisi Famalicao'da forma giyen Brezilyalı Gustavo Assunçao'u taşıyan uçak İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi.

Sarı-kırmızılıların, Famalicao kulübüyle 21 yaşındaki orta saha mevkisinde görev yapan futbolcunun babası olan ve bir dönem Atletico Madrid'de Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'la da birlikte top koşturan eski futbolcu Paulo Assunçao da oğluyla birlikte İstanbul'a geldi.

Pasaport kontrollerinden geçen Gustavo Assunçao ve babası kendilerini bekleyen özel araca binerek sağlık kontrolleri ve sözleşme için alandan ayrıldı.

Gustavo Assunçao, Galatasaray'da

İMZAYI ATTI

Genç futbolcu ile Galatasaray, Portekiz Ligi ekibi Famalicao ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık anlaşmasına vardı.

Oyuncu sarı-kırmızılılara bir yıllık imzayı attı.

Gustavo Assunçao, bu sezon 4 maçta forma giyerken; geçen sezon 28 maça çıktı. 1 gol 1 asisti olan genç futbolcu 10 sarı kart gördü.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gustavo Assunção ve kulübü FC Famalicão ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca Galatasaray’ın 2021-2022 sezonu sonunda futbolcunun bonservisini satın alma hakkı bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Gustavo Assunçao, Galatasaray'da

Gustavo Assunçao, Galatasaray'da