Goran Sörloth: Oğlum ayrılmak istiyor
ensonhaber.com

Goran Sörloth, Leipzig'in Sandhausen ile oynadığı kupa maçının kadrosunda yer almayan oğlu Alexander Sörloth'un Alman ekibinden ayrılacağını resmen açıkladı.

Oğlu Alexander Sörloth'un Leipzig'teki durumunu anlatan Goran Sörloth, "Trabzonspor'dan Leipzig'e geldiğinde orta saha yakın oynayabileceği düşünüldü. Ancak yeni yıldan sonra güzel şeyler oldu. Yussuf Poulsen ve Emil Forsberg ile gerçekten iyi oynadı. Birlikte büyük başarılar elde ettiler. Aniden Leipzig farklı oynamaya başladı. Takım, savunma odaklı bir yapıya geçti. Bunu kabul etmek zorundasınız. Sonra söylenen sözler gerçekleşmedi. Oynama süresi ve oyundaki bölgesi değişti. Bunu hissetti. Şimdi de aynı şeyler oluyor. Altı tane orta saha oyuncusu var. Yeni ve gelecek vadeden forvet Hugo Novoa var. Durumun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Ancak başlangıçtaki durum yok, bu kesin. Yurt içi ile yurt dışı farklı. Orada hiçbir garanti alamazsınız. Oyuncu için önemli olan duygudur. Size özgüven verecek şeyler olmalı, özellikle bir forvet için bu önemli." dedi.

Goran Sörloth: Oğlum ayrılmak istiyor

"OĞLUM AYRILMAK İSTİYOR"

Oğlunun Leipzig'den ayrılmak istediğini söyleyen Goran Sörloth, “Oğlum, Leipzig'den ayrılmak istiyor. Tabii ki bir kontratı var ama bu bir süreç, tıpkı geçtiğimiz yıl Trabzonspor'dan Leipzig'e geldiği gibi. Transferde birçok önemli kulübün adını duyuyoruz." diyerek talip olacak kulüplere açık kapı bıraktı.

Fenerbahçe'nin, yıldız golcüyle ilgilendiği biliniyor. Bu açıklamalar sonrası temasların hızlanacağı da gelen haberler arasında.

Goran Sörloth: Oğlum ayrılmak istiyor