Filip Novak, Al Jazira ile anlaştı

Jorge Jesus'un planları içinde yer almayan ve bu doğrultuda lisansı çıkarılmayan Filip Novak, sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı. Deneyimli futbolcunun yeni rotası Birleşik Arap Emirlikleri olacak.

Vole'nin haberine göre; Birleşik Arap Emirlikleri takımlarında Al Jazira, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kadro planlamasında düşünmediği Filip Novak için resmi teklifte bulundu. 32 yaşındaki Çek futbolcu ise Al Jazira ile anlaşma sağladı.

Filip Novak, Al Jazira ile anlaştı

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, Filip Novak ile yolların ayrıldığı açıklandı. Kulüp duyurusunda, "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırmıştır. Filip Novak’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Filip Novak, Al Jazira ile anlaştı

Varlık gösteremedi

Trabzonspor kariyeri parlak geçen Novak, Fenerbahçe'nin transfer çalımı olarak Sosa ile birlikte transfer edilmişti. Bordo-mavili takımdaki başarısını burada gösteremeyen Çek sol bek, sık sık sakatlıklar yaşayarak formdan düşmüştü.

Milli futbolcu, sarı-lacivertlilerden yıllık 1.25 milyon euro kazanıyordu.

Filip Novak, Al Jazira ile anlaştı