Fenerbahçe'nin forvet adayları

Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda hem hasret kalınan şampiyonluğa ulaşmak hem de Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlamak için golcü arayışlarını sürdürüyor.

Enner Valencia, Berisha ve Serdar Dursun gibi santrforlara sahip olan sarı-lacivertliler, tartışılmayacak bir forvet için kolları sıvadı.

Sörloth çubuklu formaya yakın

Yeni hocayı pazartesi günü açıklamaya hazırlanan Ali Koç'un liste başında Alexander Sörloth var. Beşiktaş'ın yarıştan çekilip Buksa'ya yönelmesiyle eli güçlenen sarı-lacivertliler, Norveçli golcü için temaslarını sürdürüyor. Bonservis konusunda anlaşılması halinde başarılı oyuncu, yeni sezonda çubuklu formayı giyecek.

Fenerbahçe'nin forvet adayları

Belotti ikinci sırada

Sarı-lacivertlilerin bir diğer adayı arasında Belotti Torino'da forma giyen ancak beklentileri karşılayamayan Andrea Belotti, 22 maçta 8 gol atarken 1 asistle oynadı. Sörloth'ta bir sıkıntı olması halinde ikinci aday 28 yaşındaki golcü futbolcu olacak.

Fenerbahçe'nin forvet adayları

Diğer adaylar

Fenerbahçe'nin forvet adayları listesinde Gabigol ve Dzyuba da yer alsa da öncelik Sörloth ve Belotti olacak. Bu isimlerin ikisinde de sorun çıkması halinde Gabigol ve Dzyuba gündeme gelecek.

Gabigol, Flamengo formasıyla 26 maçta 16 gol atarken, Zenit ile sözleşmesi biten Dzyuba da sezonu 39 maçta 13 gol 10 asistle bitirdi.

Fenerbahçe'nin forvet adayları

Fenerbahçe'nin forvet adayları