Fenerbahçe'de kaleci Berke Özer, takımda kalıyor
ensonhaber.com

Fenerbahçe’de yabancı futbolcu sayısının azaltılması uzun süredir gündemde duruyor. Sarı-lacivertli takımda, daha önce alınan karar doğrultusunda kademeli olarak yabancı sayısının azaltılması planlanıyor.

Kulüpler Birliği Vakfı bir sezon daha mevcut kuralın devam etmesini isterken, Türkiye Futbol Federasyonu bu talebi değerlendirip nihai kararını verecek.

Bu konuda sarı-lacivertliler en rahat kulüplerin başında geliyor. Yabancı kısıtlamasına göre planlarını yapan Fenerbahçe, kadro iskeletini de bu oyunculara göre oluşturmuştu.

Bunda ayrıca yerli oyuncuların aidiyet duygusunun fazla olması da önemli yer tutuyor.

Fenerbahçe'de kaleci Berke Özer, takımda kalıyor

YERLİ TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu nedenle kademeli olarak yerli oyuncuların sahada daha fazla olması için hamleler ve çalışmalar yapıldı. Ozan Tufan, Mert Hakan ve İrfan Can, ligin en değerli oyuncuları arasında bulunuyor.

Serdar, Sadık, Nazım ve Caner’in yanı sıra yeni sözleşme imzalanacak Gökhan Gönül de kadroda yer alıyor.

Sinan ve Ferdi gibi kulübeden katkı sağlayacak isimler de söz konusu. Bu isimlerin dışında yerli oyunculara yönelik transfer çalışmaları da sürüyor.

Fenerbahçe'de kaleci Berke Özer, takımda kalıyor

KALECİ BERKE DE KALIYOR

Son iki sezon Belçika Ligi takımlarından Westerloo’nun kalesini koruyan Berke Özer’in, yeni sezonda kadroda tutulması planlanıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Belçika’da düzenli oynayarak kendini geliştiren genç file bekçisini, Altay Bayındır’dan sonra kaleye hazırlıyor.

Milliyet'in haberine göre, Altay’ın her an önemli bir teklifle tranfser olma ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle planlar Berke’ye göre yapılıyor.

Fenerbahçe, 21 yaşındaki yetenekli file bekçisini iki sezon önce 2,5 milyon euro karşılığında Altınordu’dan kadrosuna katmıştı.

Genç kaleciyi, İspanyol ekibi Atletico Madrid de kadrosuna katmayı istemişti.

Fenerbahçe'de kaleci Berke Özer, takımda kalıyor