Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile sözleşme uzattı
ensonhaber.com

Fenerbahçe, tecrübeli orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci ile devam etme kararı aldı. Futbolcuyla yapılan görüşmelerde sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına karar verildi.

BEDELSİZ OLARAK KADROYA KATILMIŞTI

28 yaşındaki oyuncu Galatasaray'dan bedelsiz olarak sarı lacivertli ekibe katılmış ve geçtiğimiz sezon 35 maça çıkıp 2 gol 4 asistlik istatistiğe imza atmıştı.

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile sözleşme uzattı

200 BİN EURO KAZANACAK

Sakatlık yaşadığı dönemde Fenerbahçe yönetiminin desteğiyle zorlu günleri aşan Tolga Ciğerci'nin, vefa borcunu ödemek adına 200 bin euroluk anlaşmaya evet dediği öğrenildi. Öte yandan daha önce 500 bin euro maaş alan 28 yaşındaki orta sahanın, maksimum kazancı 300 bin euroyu geçmeyecek.

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

Sarı-lacivertli takım Tolga Ciğerci'nin 1 yıl daha kalacağını şu sözlerle açıkladı: Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci’nin sözleşmesi bir yıl uzatılmıştır. Değerli futbolcumuza Çubuklu formamızla başarı dolu bir sezon dileriz.

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile sözleşme uzattı

WOLFSBURG İSTİYORDU

Almanya'da oldukça iyi bir itibara sahip olan Tolga Ciğerci'ye, altyapısında yetiştiği Wolfsburg'un da yoğun bir ilgisi vardı.

Deneyimli futbolcunun tekrar sarı-lacivertli formayı tercih etmesinde en büyük etkenin Ali Koç ile olan yakın ilişkisi olduğu kaydedildi. Tolga, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 maçta 2 gol 4 asistle takımına katkı sağladı.

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile sözleşme uzattı