Emre Demir, Barcelona radarında
ensonhaber.com

Süper Lig tarihinin en genç golcüsü unvanı taşıyan Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona yolunda.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Katalan ekibi, Yusuf Demir'in ardından Kayserispor forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir için prensip anlaşmasına vardı.

Genç futbolcu, geçtiğimiz günlerde kariyeri hakkında yaptığı açıklamada, hedefinin Avrupa olduğunu belirtmişti.

Emre Demir, Barcelona radarında

"GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Barcelona ile anlaştığı öne sürülen genç futbolcu Emre Demir hakkında açıklamada bulundu.

Oyuncuya çok sayıda takımın ilgisi olduğunu belirten Gözbaşı, "Genç yıldızlarımızın transferi ile ilgili yurt içi ve dışından yoğun haberler geliyor. Şu an çok sayıda kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor, bu ilgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok. Tek doğru kaynak kulübümüzden yapılacak açıklamadır. Beklemede kalalım." dedi.

Emre Demir, Barcelona radarında

"HEDEFİM AVRUPA"

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda röportaj veren Emre Demir de hedefinin Avrupa olduğunu söylemişti. Genç oyuncu, "En doğru zamanda ve en doğru şekilde Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bir gün bunu başaracağıma inanıyorum. Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı gibi ağabeylerimizin oralarda büyük başarılara imza atması bizi daha çok umutlandırıyor. İnşallah ben de onlar gibi olacağım." demişti.

Emre Demir, Barcelona radarında