Beşiktaş'ın golcü adayları: Diego Costa, Dzeko ve Hulk
ensonhaber.com

Sergen Yalçın krizini aştıktan sonra tamamen golcü transferine odaklanan Beşiktaş, birçok büyük yıldızla görüşmelerini sürdürüyor.

Gündemdeki isimlerin birçoğuyla anlaşma aşamasına gelen siyah-beyazlıların, artık son pürüzleri gidermesi ve taraftara büyük müjdeyi vermesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefi doğrultusunda kadrosunu en azından iki müthiş golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi; Diego Costa, Edin Dzeko ve Hulk üçgeninde önemli ilerleme kaydetmiş durumda.

Beşiktaş'ın golcü adayları: Diego Costa, Dzeko ve Hulk

EN YAKIN ADAY DIEGO COSTA

Bu isimler arasında Kartal'a en yakın isim Costa... Tecrübeli golcünün transferinin resmen açıklanması sonrasında, Dzeko veya Hulk'tan birinin daha İstanbul'a getirilmesi, planlar arasında yer alıyor.

Bonservisi elinde olduğu için yıllık 4 milyon euro, imza parası olarak da 2 milyon euro talep eden Diego Costa’nın menajeriyle görüşmeler devam ediyor.

Beşiktaş istenilen rakamların yarısını işaret ederek, “2+1 yıllık imza at” dedi, yıldız oyuncudan ise beklenen müjde halen gelmedi.

Beşiktaş yönetimi, daha önce Beşiktaş’ta forma giyen dünya yıldızlarını bu transferde devreye sokarak Diego Costa’yı ikna etmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın golcü adayları: Diego Costa, Dzeko ve Hulk

HULK'UN BONSERVİS SORUNU VAR

Sergen Hoca'nın devre arasında serbest durumdayken çok istediği Hulk, Atletico Mineiro’ya imza atmıştı. Beşiktaş, yıldız oyuncuyu yine gündemine aldı. Ancak bu kez karşısında bonservis problemi var. Oyuncunun temsilcisi Nuno Fernandes, Fanatik'e yaptığı açıklamada, “Şimdiki durum faklı, önce kulübüyle görüşülmeli.” diyerek yeşil ışık yaksa da Kartal, Brezilya kulübünün fesih yapması halinde transfere istekli olduklarını iletti.

Beşiktaş'ın golcü adayları: Diego Costa, Dzeko ve Hulk

DZEKO'NUN İSTEKLERİ

Roma’da Mourinho’nun değerlendirmek istemediği Dzeko için de devrede olan Beşiktaş, oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan’la görüştü.

Türkcan, futbolcunun kulübüyle anlaşıp bedelsiz gelebileceğini bildirdi. 3 milyon euro imza parası, 3.5 milyon euro da net ücret ve 3 senelik sözleşme talep eden Dzeko için Beşiktaş, 1.5 milyon Euro imza parası ve 2.5 yıllık sözleşme önerdi.

3 futbolcuyla da görüşmeler devam ediyor.