Beşiktaş, Mario Balotelli'ye 2.5 milyon euro önerdi
ensonhaber.com

Beşiktaş'ın forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle siyah-beyazlı taraftarların çok istediği Mario Balotelli konusunda gelişmeler var.

ZAMAN KISITLI

15 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak olan Beşiktaş, kadrosunu en geç 20 Ağustos'a kadar UEFA'ya bildirmek zorunda. Bu yüzden elini hızlı tutmak isteyen yönetimin Balotelli ile görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi.

Beşiktaş, Mario Balotelli'ye 2.5 milyon euro önerdi

2.5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Gana asıllı İtalyan futbolcuya daha önce yıllık 1.9 milyon euroluk teklif yapan Kartal, son teklif olarak 2.5 milyon euro önerdi. 29 yaşındaki futbolcunun bu teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

SON KARAR AHMET NUR ÇEBİ'NİN

Futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Futbol A.Ş Başkanı Erdal Torunoğulları'nın İtalya'ya giderek tecrübeli ismin menajeriyle bir araya geleceği belirtildi. Brescia'nın yollarını ayırmak istediği Balotelli için son kararı ise Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi verecek.

Başkan Çebi'nin transfere onay vermesi halinde imzaların atılması bekleniyor...

Beşiktaş, Mario Balotelli'ye 2.5 milyon euro önerdi

PAYLAŞIMA KALP KOYDU

Futbol dünyasında sürekli ırkçılıkla karşı karşıya kalan Mario Balotelli'nin bu rahatsızlığını bilen Beşiktaş taraftarları da sosyal medya hesabından İtalyan futbolcuyu etiketleyerek "Burada hiçkimse ırkçılık yapmaz. Çünkü burası Beşiktaş." yazısını paylaşıyorlar. Golcü futbolcunun bu gönderilerden birinin altına kalp bırakması da dikkatleri çekti.

Öte yandan dün yapılan "Bırakmam Seni" kampanyasında 9.3 milyon euro (83 milyon lira) toplanmıştı.

Beşiktaş, Mario Balotelli'ye 2.5 milyon euro önerdi