Beşiktaş kaleci arıyor
ensonhaber.com

Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, Loris Karius ile sezon sonunda yolların ayrılacağını açıklamıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından kaleci arayışlarına başlayan siyah-beyazlı yönetimin, şimdiye kadar 4 isimle temas kurduğu öğrenildi.

VOLKAN BABACAN CEPTE

Yönetimin, ilk olarak Başakşehir'de forma şansı bulamayan Volkan Babacan ile görüştüğü ve tecrübeli kaleciyle el sıkıştığı belirtildi. Volkan'ı şimdilik cepte tutan Kartal, diğer alternatiflere yönelmiş durumda.

Beşiktaş kaleci arıyor

TİMON WELLENREUTHER

Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer file bekçisi ise Hollanda'nın Willem II Tilburg takımında oynayan Alman kaleci Timon Wellenreuther.

Siyah-beyazlılar, Hollanda'da ligin ilk yarısının en iyi kalecisi seçilen Wellenreuther'e sezon sonunda teklif götürmeyi planlıyor.

Beşiktaş kaleci arıyor

ALPEREN UYSAL

İstanbulspor'da sergilediği performansla dikkat çeken Alperen Uysal ise 3. alternatif konumunda. Yönetimin, oyuncunun menajeriyle bağlantı kurduğu ve lig biter bitmez İstanbul ekibiyle masaya oturulacağı bildirildi.

Beşiktaş kaleci arıyor

SİNAN BOLAT

Belçika'nın Royal Antwerp takımında top koşturan milli kaleci Sinan Bolat'ın ise teknik direktör Sergen Yalçın'ın son alternatifi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş kaleci arıyor