Balıkesirspor Volkan Demirel'e teklif yaptı
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yardımcı antrenörlerden Volkan Demirel'le de yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe'den ayrıldığı gün düzenlenen basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, "Şu an için 3-4 tane opsiyonum var. Konuşmalar var, isteyenler var. Onları değerlendirmek için biraz zaman gerekiyor. Aceleye gerek yok, doğru kararı vermeye çalışacağım." şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü esnada TFF'nin UEFA B-A Birleşik Kursuna katılan Volkan Demirel, Türk futboluna hizmet etmek istediğini ve hedefinin Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmak olduğunu dile getirmişti.

Balıkesirspor Volkan Demirel'e teklif yaptı

BALIKESİRSPOR TEKLİF YAPTI

Fenerbahçe'deki yardımcı antrenörlük görevinden ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmaya başlayan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük teklifini aldı. Volkan Demirel'e ilk teklifi, TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor yaptı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek'in 4 Eylül'de Balıkesirspor'dan ayrılmasının ardından arayışlarını hala sürdüren kırmızı-beyazlılar, herhangi bir isimle anlaşamamış ve görevi U19 takımını çalıştıran Umut Baysal'a geçici olarak bırakmıştı. Balıkesirspor yönetimi, son olarak Volkan Demirel'in kapısını çaldı.

Balıkesirspor Volkan Demirel'e teklif yaptı